Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

"Το Βήμα της Κυριακής"...ένα αναληθές άρθρο



Δεν ξέρω αν ο οποιοσδήποτε σχολιασμός σε αυτή την φωτογραφία-άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της περασμένης Κυριακής θα πιάσει κάποιο τόπο!

Απλά για την ιστορία…το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο, να επισκεφτεί την Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογκάν ώστε να παρεβρεθεί στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης και επί τη ευκαιρία θα συναντάτο και με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Τελικά για λόγους υγείας ο Ταγίπ δεν ήρθε και επομένως…


…ούτε στα εγκαίνια πήγε αλλά και ούτε συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό!

…παρόλα αυτά κάποιοι τον «έφεραν» στην Ελλάδα και ήταν και μάρτυρες στην «παγωμένη συνάντηση» που είχε με τον πρωθυπουργό!

Κοινώς…είτε έγινε είτε δεν έγινε το γεγονός «τα Βήμα» αυτά που έπρεπε να πει τα είπε! Η γλαφυρότητα του άρθρου είναι μοναδική…αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!

Δυο μόνο είναι οι ερωτήσεις μου...

…πρώτον, είμαι περίεργος να δω τι αποτελέσματα θα έβγαιναν αν γινόταν σήμερα μια δημοσκόπηση και περιλάμβανε το ερώτημα «πως σας φαίνεται η κατάσταση στα Ελληνοτουρκικά μετά την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογκάν??? και

…δεύτερον, πως αποκαλείται αυτό το συμβάν… «γκάφα» ή «απάτη κατ’ εξακολούθηση»?



2 σχόλια:

oldwhig είπε...

Ορισμένοι κάποιες φορές καταφέρνουν και ξεπερνούν ακόμα και τον ίδιο τους τον θλιβερό εαυτό..........
Μπράβο παιδιά που το αναδείξατε!!

Παύλος είπε...

Πόλυ αντικειμενική εφημερίδα το Βήμα. Είναι προφανές ότι οι φυλλάδες που ανήκουν ιδεολογικά και συνεργάζονται οικονομικά με το ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Ν.Δ.

Από τις ευρωεκλογές και μετά το κλίμα φαίνεται να αλλάζει. Τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης, Η σύλληψη της συμμορίας των απαγογέων, το μέτρο απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, η απόσυρση των αυτοκινήτων και η μείωση τελών των μη ρυπογόνων θα βοηθήσουν στην επανεκλογή της Νεας Δημοκρατίας.

Τέλος ο ηγετικός χαρακτήρας του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με τις βέβαιες επόμενες γκάφες του Γιωργάκη θα καθορίσουν το αποτέλεσμα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...