Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Ζαχόπουλος - Τσέκου - Κομιστής Show must go on!





Από εκεί που είχαμε ηρεμήσει τις τελευταίες μέρες ξαναήρθε στο προσκήνιο. το θέμα του Ζαχόπουλου. Η ανεύρεση του κομιστή έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο αστυνομικό σενάριο των τελευταίων χρόνων και η Ζαχοπουλιάδα καλά κρατεί.

Η χειραγώγηση και η καθοδήγηση της επικαιρότητας έχει μετατραπεί σε επιστήμη με πειραματόζωα εμάς. Στην προκειμένη περίπτωση το πείραμα είναι απολύτως επιτυχές. Ο κ. Ζαχόπουλος έχει μετατραπεί από θύμα σε θύτης και πλέον αναζητούμε τον ή τους εκβιαστές του. Το ποιος είναι ο κομιστής του επίμαχου DVD και αν υπάρχουν κομμένες σκηνές είναι το μόνο που μας απασχολεί και όλα τα υπόλοιπα περνάνε στα ψηλά. Δεν ασχολούμαστε με το τι συνέβη επί θητείας Ζαχόπουλου στο υπουργείο πολιτισμού. Τι επιδοτήσεις δοθήκανε και ποιοι ήταν οι παραλήπτες? Έγιναν όλα καθαρά ή υπάρχουν και σκοτεινά σημεία? Που δόθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού και με ποια κριτήρια? Μήπως επωφελήθηκαν συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κ. Ζαχόπουλού ή όχι? Τελικά είχε τάξει ο κύριος Ζαχόπουλος στην κ. Τσέκου ανταλλάγματα προκειμένου να συνάψουν ερωτική σχέση και αν ναι είναι η μόνη περίπτωση στην οποία το έκανε?

Αυτό που κατάφερε λοιπόν η κυβέρνηση είναι να το περάσει το θέμα με το ελάχιστο δυνατό πολιτικό κόστος. Θα βρεθεί ο Κομιστής θα βρεθούν και οι εκβιαστές, όπου και θα τα πάρουν όλα επάνω τους και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά. Α και μην ξεχάσω την διαγραφή του κ. Κουκοδήμου ο οποίος όμως συνεχίζει να στηρίζει το κόμμα του και να ψηφίζει τα κυβερνητικά νομοσχέδια. Πραγματικά πολύ καλή κίνηση αξίζει συγχαρητήρια. Το φτάσαμε πάλι λοιπόν το μαχαίρι στο κόκαλο. Με τόσα τρυπημένα κόκαλα απορώ πως στεκόμαστε ακόμα όρθιοι.


Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με μια επιμελώς καθοδηγούμενη επικαιρότητα δεν κοιτάμε να βρούμε που και σε ποιες θέσεις βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι “Ζαχόπουλοι” που μολύνουν τόσα χρόνια το πολιτικό μας σύστημα. Ή μήπως περιμένουμε να πέσουν και αυτοί από τα μπαλκόνια…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια θέματα κρύβουν μεγάλη σκατίλα και επειδή τα βρίσκω κουραστικά να τα βλέπω στην τηλεόραση ως άλλος 'Ο Φαταούλας', την κλείνω και τελειώνει ο χαβαλές!

Όμως εγώ το είδα το περιζήτητο ροζ dvd να κυκλοφορεί στα 'Μαύρα Μεσάνυχτα' του Mega... :P

Όσο για τον κομιστή, λέω να ψαχτούμε μεταξύ μας. Αρχίζω εγώ: έχω adsl 1Mbps με κομιστή Οτενέτ...



Σταματάω εδώ, γιατί απ'το βράδυ δεν είμαι στα καλά μου κι αν συνεχίσω να έχω ανοιχτό το κουτάκι με τις μαλακίες θα τραβάτε τα μαλλιά σας!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ μου φίλε,

μ'αρεσει που μας δίνεις τροφή για σχόλια και συζήτηση. Ο Zαχόπουλος είναι ένα από τα πολλά προβλήματα σε αυτή τη χώρα που δε θα λυθούν...γιατί κάποιος θα τα κουκουλώσει...
θα τα αφήσει να ξεθυμάνουν, να ξεχαστούν και άμα δε γίνει από μόνο του αυτό....
θα μας πλασάρουν τον τελικό του so you think you can dance ή το τελευτείο επεισόδειο της Μαρίας της άσχημης. (τα παραδείγματα είναι τυχαία, δεν έχω τίποτα με το mega).

Αχ αγαπητέ μου φίλε...πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που η Ελλάδα δε θα συνεχίσει στο euro, γιατι τώρα θα έχουν ένα τρόπο λιγότερο να μας αποσπάσουν την προσοχή μας από τα ουσιαστικά προβλήματα...

Ο Έλληνας έχει ανάγκη να χαθεί μέσα στα προβλήματα των άλλων...ή μεσα στο κοινό πνεύμα αλληλεγγύης στην Καλομοίρα, ή στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου...αλλά ποιος αντέχει να ακούει για την τρελή κουρσα ανόδου της τιμής του πετρελαίου....

Είναι τόσα πολλά και μπερδεμένα τα προβλήματα της χώρας μας και του κόσμου μας γενικότερα...

Κάτι που θα ήθελα να προτείνω εγώ είναι να έχουμε όλοι σωστά πρότυπα...
σε όλα τα θέματα..
έτσι ίσως μας πιάσει ο εγωισμός μας και πούμε γιατί π.χ. οι Γερμανοί να έχουν πιο καθαρές πόλεις από μας...

ένα ένα και σιγά σιγά θα τα λύσουμε τα προβλήματα...πρέπει μόνο να προσέξουμε να μη δημιουργούμε άλλα καινούρια και πιο δύσκολα επιλύσιμα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...