Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Καταναλώνουμε περισσότερα από όσα παράγουμε

Σκίτσα: Κώστας Μητρόπουλος
Έκδοση: Pirelli Hellas

Ποια χρονιά πιστεύετε πως έχουν δημιουργηθεί αυτά τα σκίτσα?

Και όμως όσο και αν φαίνεται περίεργο δημιουργήθηκαν το 1986

Ας πάρουμε ένα μάθημα λοιπόν























































6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σας το "τσίμπησαν" χωρίς αναφορά πηγής http://news247.gr/ellada/geloiografies_toy_1986_apeikonizoyn_thn_ellada_toy_2010.647210.html

Ανώνυμος είπε...

Σας το τσίμπησαν χωρίς αναφορά πηγής

John.S είπε...

Δυστυχώς δεν είναι κάτι το για το οποίο έχουμε εμείς τα νόμιμα δικαιώματα οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σ’ ευχαριστούμε όμως για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά δεν είναι θέμα δικαιωμάτων αλλά θέμα "δεοντολογίας" και καλής χρήσης.

Κάνει ένας μπλογκερ μια δημοσίευση που εμπεριέχει μια ιδέα. Έχει βρει ένα υλικό, το οργανώνει, το παρουσιάζει, το σχολιάζει.

Έρχεται μετά το μεγάλο ενημερωτικό site την "τσιμπάει" ως έχει, γράφει και "σας παρουσιάζουμε" και όλα καλά.

Τους άφησα σχόλιο-υπόδειξη για αναφορά πηγής (το οποίο σιγά μην δημοσιεύσουν). Παρόμοια σκηνικά υπάρχουν αρκετά, με άλλα sites και καλό είναι να τρώνε ένα poke όταν την κάνουν.

John.S είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Σίγουρα μπορεί να μην δημιουργήσαμε εμείς τις εικόνες αυτές αλλά η ανεύρεση, οργάνωση, παρουσίαση και ο σχολιασμός είναι προϊόν δικής μας πρωτοβουλίας. Το θέμα είναι πως και κρούση να κάνεις πέφτει στο κενό μιας και δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι. Στο λέω γιατί μας έχουν ξανακλέψει ιδέες στο παρελθόν και δεν οδήγησε πουθενά. Γι αυτό λοιπόν εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε και να δημοσιεύουμε ενδιαφέροντα πράγματα που ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης μας και σε αυτού των ανθρώπων που πιστεύουμε πως μας διαβάζουν. Τώρα όποτε προκύπτει θέμα κλοπής χωρίς αναφορά κάνουμε πάντα ένα poke όπως λες και εσύ αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά παραπάνω...

Kapetanios είπε...

Τέλειος σχολιασμός!Αποδεικνύει ότι καταναλώνουμε χωρίς να παράγουμε!Είναι θέμα δεοντολογίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...