Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....μέρες που είναι!!!

Ντρεπομαι που η χώρα μου έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο:




Θέλω να διευκρινίσω ότι το ανωτέρω βίντεο μου προκαλεί ντροπή αλλά και οργή όχι μόνο για το προφανές, ότι δηλαδή αυτά που λένε οι άνθρωποι αυτοί είναι εντελώς ρατσιστικά, αλλά ιδίως διότι η αποσάθρωση της κοινωνίας μας έχει οδηγηθεί σε τέτοιο σημείο που ο καθένας λέει και κάνει ό,τι του κατέβεί - αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση.

Με λίγα λόγια,






είμαστε στον πάτο και αντί να ανέβουμε (γιατι νομοτελειακά δεν υπάρχει άλλο να πάμε προς τα κάτω), καταφέρνουμε και πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο κάτω!!

Ειλικρινά, θέλω να πιστέψω ότι δεν μπορεί, θα καταλάβουμε ότι έχουμε πάρει το λάθος δρόμο και τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να βρούμε και πάλι τη χαμένη μας ισορροπία (όπως την εννοεί ο Αριστοτέλης, ως αγαθό και όχι όπως την περιμένουν οι διάφοροι μεγαλοκομματικοί υπάλληλοι, ως επάνοδο στην "λούφα" και τη "μάσα"), αλλά δεν είμαι αισιόδοξος...

2 σχόλια:

Γ.Ι.Π. είπε...

Μηνυτήρια αναφορά της Ομάδας Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών, με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/04/2010_331661

NOSTOS είπε...

Δυστυχως ετσι ειναι...εχουμε γινει πιο μικροι και σαν Ελλαδα και σαν Ελληνες.Οταν σε τουτην εδω την χωρα μερικοι μπορουν και καθηλωνουν αυτον τον λαο μπροστα στις τηλεορασεις με ανουσια reality θεαματα..οταν τα ΜΜΕ παιζουν τα δικα τους παιχνιδια...οταν υπαρχει πολιτικος υδροκεφαλισμος..και οταν τελος εμεις οι ιδιοι δεν αντιδρουμε..τοτε ετουτο το βαρελι μοιαζει να μην εχει πατο.Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...