Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ενίσχυση Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί (νέοι ιδίως) επιστήμονες - ελεύθεροι επαγγελματίες ανέμεναν την Προκήρυξη για την ενίσχυσή τους στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. Η ενίσχυση αφορά στην απόκτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών. Τελικά, εκδόθηκε η Προκήρυξη για την Ενίσχυση Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013:




- Γενικές Πληροφορίες: http://www.espa.gr/Greek/News.aspx?newsid=139

- Υπουργική Απόφαση - Προκήρυξη: http://www.espa.gr/downloads/enisxysh_eleutheron_epaggelmation_280809.zip

- Ενημερωτικός Οδηγός: http://www.ependyseis.gr/sub/epag/files/odigos_ee.zip




1 σχόλιο:

Κώστας Καραγιαννόπουλος είπε...

Παιδιά έχετε ένα πολύ καλό blog! Περιμένω άρθρο σας για τις εκλογές! Ας αρχίσουν και τα σοβαρά blogs να γράφουν την άποψη τους διότι πιστεύω ότι το 90% των μεγάλων bloggers το χουν ρίξει στον Γιωργάκη. Καψαμπέλης, τροκτικός πρώην Μάκης και λοιποί είναι διαπλεκόμενοι και θέλουν έναν Αμερικανό πολίτη για πρωθυπουργό.
Τουλάχιστον μέσω των μικρών blogs θα καλέσω τους σκεπτόμενους πολίτες να δούν για 5 λεπτά μια φωτογραφία του Γιωργάκη και του Καραμανλή και μετά να πάνε να ψηφίσουν!!
Δεν είναι δυνατόν να βγάλουμε ένα χαζό παιδί για Πρωθυπουργό που πρσπαθεί να βάλει την αλυσίδα του ποδηλάτου την ώρα που αυτό κινείται!!
Έλεος πια!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...