Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Το βίντεο που σόκαρε τη Βρετανία

Ο Jody McIntyre δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς ενώ βρισκόταν στην αναπηρική καρέκλα του κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης στο Λονδίνο, σχετικά με τον τριπλασιασμό των διδάκτρων στα πανεπιστήμια. Όπως θα δείτε και στο βίντεο,
οι αστυνομικοί επιτίθενται στον Jody, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στον δρόμο.Σαν να μην έφτανε αυτό όμως θα δείτε και στην συνέντευξη που ακολουθεί πως ο Jody δέχεται έμμεσα αυτή την φορά ακόμα μια επίθεση από τον δημοσιογράφο ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη των αστυνομικών. Ο Jody όμως ευτυχώς αμύνεται σωστά και εξηγεί το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν αποτέλεσε φυσική απειλή για τους αστυνομικού, καθώς είναι ανάπηρος και δεν μπορεί καν ο ίδιος να χειριστεί μόνος του το αναπηρικό καροτσάκι.

Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους


Πηγή:apneagr.blogspot.com

2 σχόλια:

Γ.Ι.Π. είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZwQnorGhQhs

15χρονοι μαθητές αντιστέκονται στη Νέα Τάξη

Όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν ότι ο αγώνας ενάντια στα διεθνή αρπακτικά της Νέας Τάξης είναι καταδικασμένος, ας το ξανασκεφτούν. Η νέα, εκκολαπτόμενη γενιά επαναστατών δεν διαθέτει μόνο ακλόνητα ιδανικά, ευφυία, ηθική και πάθος, αλλά και φωτισμένες ηγετικές φυσιογνωμίες.

Ας παρακολουθήσουμε πολύ προσεκτικά αυτά που αναφέρει ο 15χρονος Άγγλος μαθητής για τα πρόσφατα βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των φοιτητών στην Αγγλία και ας παραδειγματιστούμε...

Οι σημερινοί έφηβοι είναι πανέξυπνοι, ελεύθεροι, ακομπλεξάριστοι και "υποψιασμένοι" για τις παγίδες του συστήματος. Με όπλα τους την αλληλεγγύη, το διαδίκτυο και μια βαθιά -ενστικτώδη θα λέγαμε- κατανόηση και αντίληψη για τα πράγματα, έρχονται αποφασισμένοι να αλλάξουν τον κόσμο και οφείλουμε να τους βοηθήσουμε να τα καταφέρουν... (διαβάστε περισσότερα στο http://www.imerologio.info/ )

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι φίλε μου να καταλάβουν κάποια στιγμή όλοι οτι η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για κάθε χώρα,κάθε άνθρωπο.Οι 15χρονοι μαθητές μπορεί να αντιστάθηκαν αλλά αυτό δεν αρκεί για να νικήσεις έναν τέτειο ''πόλεμο''.Κατ'εμέ ένας είναι ο τρόπος να ηττηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων,η ανάπτυξη μετριοπαθών εθνικιστικών ιδεών σ εκάθε χώρα.Καμία χώρα με εθνικιστικές ιδέες δεν θα δέχονταν ΔΝΤ,Παγκοσμιοποίηση,ξεπούλημα συνορών κτλπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...