Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Bazzar από το κέντρο ζωής (26 & 27 Νοεμβρίου)


Το Κέντρο Ζωής με την ευκαιρία της 1ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, διοργανώνει και φέτος μεγάλο Fashion Bazaar 26 & 27 Νοεμβρίου (10.00-19.00) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.Kαι φέτος στο μεγάλο BAZAAR του Κέντρου Ζωή θα διατίθενται εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές κόστους. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους, όπως Lakis Gavalas (LAK ,D&G, Moschino, Burberry, Bluemarine) και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση μας αναμένεται προσέλευση 10.000 ατόμων, καθώς και επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και των τεχνών.Χορηγός Επικοινωνίας: PositiveΤο Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι μια αναγνωρισμένη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση. Προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών τους αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού. Το Κέντρο λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών και των υποστηρικτών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας.

Υπηρεσίες – δραστηριότητες: Κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη, Κέντρο Ημέρας, Πρόγραμμα συντροφικότητας, Πρόγραμμα ενημέρωσης πληθυσμού, Έκδοση περιοδικού,

Διοργάνωση εκδηλώσεων. www.kentrozois.gr

1 σχόλιο:

Ramnousia είπε...

Παιδιά μήπως είστε γραμμένοι στο newsletter μας διότι δεν έχουμε στείλει μετα την ειδοποίηση κάτι!Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...