Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009

Δήμος Aμαρουσίου - Δενδροφύτευση και καθαρισμός στο Κτήμα Καρέλλα και το Δάσος ΜιμικόπουλουΜε στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στην δενδροφύτευση και τον καθαρισμό του Κτήματος Καρέλλα και του Δάσους Μιμικόπουλου. Η διπλή αυτή δράση θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 10:00. Το κτήμα Καρέλλα βρίσκεται πίσω από το 5ο Γυμνάσο-6ο Λύκειο Αμαρουσίου, στο ύψος της οδού Ευκαλύπτων.(Για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή, βρίσκεται πίσω από το άλσος Συγγρού).

Για τον σκοπό αυτό, ο οργανισμός περιβάλλοντος του δήμου Αμαρουσίου, έχει προμηθευτεί 1200 δενδρύλλια πεύκου, προσφορά του δημάρχου Πεντέλης και προέδρου του ΣΠΑΠ Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα ζήτημα υψίστης σημασίας και η κίνηση αυτή του Δήμου έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση μας σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να αρχίσουμε να αναλαμβάνουμε δράσεις μαζικά αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Το περιβάλλον και η προστασία του είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και η αδιαφορία μας έχει σοβαρό αντίκτυπο στην μελλοντική ποιότητα της ζωής μας.

Εμείς λοιπόν περνάμε στην δράση. Δηλώσουμε παρόν σε αυτή την προσπάθεια και σας παροτρύνουμε όλους να συμμετέχετε και εσείς. Να είστε εκεί….

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το ραντεβού είναι για τι 10 το πρωί στο κτήμα Καρέλλα, που θα γίνει αρχικά καθαρισμός, ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να φυτέψουμε δέντρα το χώρο!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να 'χαμε και μεις ανθρώπους στο δήμο μας που να οργανώνουν τέτοια "events"...αλλά στο δήμος Χαλανδρίου έχουν χάσει τον μπούσουλα!
Υ.Γ.: θα ταν καλό τέτοιες δράσεις να τις ανακοινώνετε πιο νωρίς για να μπορούμε να συμμετέχουμε και μεις που δεν έχουμε πρόσβαση στα του Δήμου σας!

Νίκος

John.S είπε...

Έχεις δίκιο Νίκο. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να ανακοινώνουμε παρόμοιες δράσεις πιο νωρίς. Να είσαι σίγουρος πως τις ψάχνουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...